top of page
Rosa och lila moln

Bli Utställare
Hälsomässa Örebro

För att anmäla er följer ni informationen nedan. Efter att ni har fått bekräftelse på er bokning så ber vi er att skicka ett foto på er som kommer att användas för att lista alla utställare här på hemsidan. Detta för information som utställare så besökare vet vem just ni är.

Vi tar en anmälningsavgift som ska betalas inom fem dagar från bekräftad anmälan. Om anmälningsavgiften inte är betald i tid förlorar ni din plats och behöver åter ta kontakt om ny bekräftelse. Se mer information om ytterligare villkor längre ner på denna sida.

Ansök om plats på mässan

Skicka ett mejl till info@lyztran.com med följande info:

* Ert företagsnamn

* För- & efternamn

* Telefonnummer

* Emailadress

* Hemsideadress

* Info om er verksamhet

* Skriv vad ni vill göra/ erbjuda på mässan

Vi återkommer sedan inom kort med info och bekräftelse.

Bra att veta

Adress

Järnvägsgatan 8, 703 62 Örebro

Inlastning utställare lördag på baksidan, Klostergatan 34 
Från tidigast 08.00 till senast 9.10 på  lördagen.
Söndag utställare insläpp 9.00 
Utlastning utställare från tidigast söndag kl 17.00 – till senast 18.30

Öppettider

Lördag

För besökare 10.00 - 18.00
(vid förköp inträde redan 9.30)

Söndag

För besökare 10.00 - 17.00​
(vid förköp inträde redan 9.30)

Parkering

Tyvärr finns inga parkeringar tillgängliga för Kulturhuset, varken för besökare eller utställare.

Vi hänvisar till gatuparkeringar runt kulturhuset. Finns även närliggande parkeringsgarage på Klostergatan 42, Care park .

Regler

Anmälan

Vi har plats för ca 40 utställare, så vänta inte för länge med att boka. Då är risken att det är fullbokat redan. För att anmäla er skickar ni ett mejl till info@lyztran.com med vem ni är, vad ni vill göra på mässan och er verksamhetsbeskrivning. Vi eftersträvar ett brett utbud med mångfald för oss alla som kommer till mässan. Därför kan det fylla upp så att vi inte har möjlighet att ha flera utställare inom samma område. Vi tar en anmälningsavgift som ska betalas inom fem dagar från bekräftat anmälan. Om anmälningsavgiften inte är betald i tid förlorar ni er plats och behöver åter ta kontakt om ny bekräftelse.

Betalning och återbud

Alla utställningsplatser är inomhus.

 

En plats är ett bord D49cmB180cmH73cm och 2 stolar

Kostnad 1500kr ex moms (inkl moms 1875 kr) för bägge dagarna.

 

Du binder dig att medverka bägge dagarna och tillhanda din utställning/bord på gällande öppettider för mässan.

 

Det finns en sal, B salen, som rymmer 70 personer, där det går att hålla en aktivitet / föreläsning som kommer på programmet. Pris och schemaönskning diskuteras tillsammans med Jane Lyzell via adressen info@lyztran.com. Observera att alla utställare inte kan få plats i detta program. Vi förbehåller oss rätten avgöra vad som blir intressant för besökande. Tidig bokning för deltagande i  programmet rekommenderas.

 

Full Betalning sker senast 3 April-24. Anmälnings avgiften betalas senast 5 dagar efter att du blivit godkänd som utställare. För att behålla din plats behöver betalningen ske i tid. Anmälningsavgiften återbetalas ej vid eventuell avbokning av plats. Vi ber er tänka på att det kan vara svårt att fylla en tom plats på kort tid och önskar att ni vid förhinder meddelar oss snarast möjligt.

Marknadsföring

Som utställare eller föredragare får du mer än gärna marknadsföra mässan genom att sprida informationen på ett respektfullt sätt till de som gynnas av den.

Vi kommer på den här hemsidan att lägga ut en kort profil om varje utställare och tjänst när det närmar sig mässan. Därför ber vi er gärna att skicka ett foto på dig eller din verksamhet som vi kan använda här på hemsidan. Om ni inte skickar en bild väljer vi något passande.

Vi kommer att marknadsföra via Länsradion, tidningen Free, Örebro lokaltidning, Facebook och Instagram.

Vi förbehåller oss rätten att neka försäljning av produkter och tjänster som inte har angivits vid ansökan, som inte stämmer överens med mässans syfte eller kan uppfattas stötande.

Affischering

Det är inte tillåtet att sätta upp broschyrer och affischer med info om din verksamhet var som helst i lokalerna. Vi tillhandahåller trätavlor där du har möjlighet att annonsera på dessa . Affischerna endast i A4format.

Föredrag och aktiviteter

Om ni vill hålla föredrag eller ha en aktivitet exempelvis ett föredrag gällande konsten att läsa tarot, hålla ett yoga pass eller en vägledd meditation etc. så behöver ni ta kontakt så snart som möjligt. Skicka ett mejl till info@lyztran.com.

Programmet för föredrag och aktiviteter tillåter tid mellan passen. Var noga med att hålla start och sluttid för att lämna plats till nästa. Detta gäller bara föreläsningsalen.

Information som utställare vill ha publicerat i programmet översänds snarast till info@lyztran.com. Vi förbehåller oss rätten att redigera texten av layoutmässiga skäl.

Disposition av utställarplatser

Utställarplatserna finns tillgängliga från lördag den 4 maj tidigast kl 08.00 till senast 09.10 och söndag insläpp från kl 09.00. In och utlastning sker från innegården. Borden kommer vara märkta med utställares namn.

Utlastning utställare från tidigast söndag kl 17.00 till senast 18.30

Utställare får inte avvika från sin plats före stängning söndag kl 17.00.

 

Utställare är skyldiga att acceptera de jämkningar om plats och utrymme som kan förekomma. Arrangören är inte återbetalningsskyldig i samband med el- eller vattenavbrott.

Meddela oss om du behöver ha tillgång till el, medtag egen skarvsladd. Bord och stolar finns.
En plats är ett bord D49cm * B180cm * H73cm och 2 stolar.

 

Skärmväggar finns ej till utlåning. Meddela oss om ni har med behandlingsbänk eller skärmvägg då detta har betydelse i er placering så får ni plats.

Renhållning

Ni som utställare ansvarar för renhållning av den förhyrda ytan som avser allt eget material samt grovstädning efter stängning. Sopsäckar mm tillhandahålles av arrangörerna och lämnas vid anvisad plats. Allmän yta ansvarar arrangören för.

Försäkringar

Arrangören ansvarar inte för skada orsakad av fel eller försummelse. Som utställare bekostar ni själva försäkring som gäller era utställda produkter. Varje utställare ansvarar för sitt utställningsområde inluderat varor och inventarier. Eventuella tvister ska lösas på ett fredligt sätt. Om det inte går ska de avgöras enligt den gällande lagstiftningen.

Force Majeure

Skulle till följd av krig, kris, särskilda åtgärder från stat eller kommun, covid, strejk, lockout, brand, extrema väderförhållanden, pandemi eller annan härmed jämförlig händelse göra att mässan tvingas ställa in – friskriver vi oss återbelåningskrav. Vi skjuter då på mässan till nytt datum om det är möjligt.

Café

Alla är varmt välkommna till att besöka cafét under mässan. Det kommer att serveras: Kaffe, te, kalla drycker, fika, matiga smörgåsar och sallader. Naturligtvis har vi både gluten och laktosfria alternativ.

Boende

I Örebro finns ett flertal hotell på gångavstånd från mässan.

Kontaktuppgifter för övriga frågor

Telefon

Mejladress

070 839 03 15

bottom of page