top of page

Lyztran kursgård

Lyztran kursgård är ett andligt centrum för alla som är intresserade av den spiritualistiska läran och dess historia. Tillsammans drev Jane och Joel Ramsbergsgården som var Sveriges äldsta spiritualistiska kursgård. Nu har det istället öppnat upp sitt hem i Kilsmo för alla som är på en andlig resa. På Lyztran finns kurser om andlig och personlig utveckling, healing, olika typer av mediumskap, konst och qi gong. Lyztran står på en stadig grund av andlig folosofik historia där de tillämpar de sju spiritualistiska principerna i allt de gör. Namnet Lyztran kommer ifrån Jane och Joels båda efternamn, men det har även betydelsen att "lysa upp", "upplysa" och "höra upp"

Besök gärna Lyztran.com för att lära dig mer.

  • Facebook
  • Instagram
Medium Jane Lyzell i en grönskande trädgård

Jane Lyzell

Jane är certifierat spiritualistiskt medium, medial vägledare och andlig healer. Hon brinner för våra svenska och nordiska medium som har vandrat jordelivet före oss.

 

Skrivandet har länge varit en central del i hennes andliga liv och hon riktar sig främst inom området svenska/nordiska medium, mediumskap och healing. Just nu skriver hon på en bok i ämnet. Tidigare har hon under ett decennium svarat på insändarbrev om allt från oförklarliga fenomen till borttappade saker i tidningen "Året Runt" .

Hon brinner för sin egen och andras utveckling och förespråkar att utvecklas genom cirkelarbete. Hon själv suttit i sin egen cirkel i över 20 år. 

Jane är utbildad av Colin Fry ett världskänt medium som verkade genom mentalt-, trans- och fysiskt mediumskap. Hon uppbär medium-, healing- och lärarcertifikat från The International College of Spiritual Science & Healing (ICSSH) och Colin Fry.

Lärare Joel Strandberg i grönskande trädgård

Joel Strandberg

Med ett grundande intresse för hälsofrämjande träning har Joel under flera år studerat och utövat Qigong. Hos Qigong-läraren Michael Tse och Tse Qigong Centre har har utbildat sig både i Sverige och England. Han har även många års erfarenhet av att vara cirkelledare för både en trans- och fysisk cirkel. Han brinner för utveckling av energi och hälsa.

På Lyztran jobbar han som lärare i Qigong, medverkar på kursen om andlig och personlig utveckling, hanterar administration och annat praktiskt som behövs på kursgården.

bottom of page